Smooth Surface Daily Peel Pads

  • 649 SEK

Exfolierande peelingpads med AHA.

Dela

Exfolierande peelingpads med AHA.

Smooth Surface Daily Peel Pads är exfolierande AHA-pads till hemmabruk som hjälper till att bygga upp hudens naturliga volym samtidigt som huden exfolieras milt och cellförnyelsen stimuleras. Rekommenderas till den tåliga huden som behöver extra antiaging effekt, men även till en hud med överskottsproduktion av talg och med tendens till orenheter.

  • Kombinerar exfoliering och antiaging i en och samma produkt
  • Aminofil och glykolsyra (AHA) exfolierar, stimulerar cellförnyelsen, ger en förbättrad hudstruktur, minimerar eventuella ”tillstoppningar” och ger huden en förnyad utstrålning.
  • Produkten består av 36 pads och en lösning (60 ml) som hälls över padsen före första användning.
Aktiva ingredienserGlykolsyra (AHA), Aminofil, Amfoteriskt komplex
SerieResurface
EgenskaperRekommenderas till normal hud som behöver extra antiaging effekt, men även till en hud med överskottsproduktion av talg och med tendens till orenheter.
HudtypNormal, Kombinerad, Fet, Mogen, Torr
HudproblemLinjer & rynkor, Ojämn hudton, Glåmig hud, Akne, Pormaskar
BeredningsformPads
Användning Flaskans hela innehåll hälls över de torra bomullspadsen före första användning. En indränkt bomullspad sveps över rengjort ansikte på kvällstid (undvik läppar och ögonparti). Eventuellt överskott masseras in.  Därefter appliceras NEOSTRATA serum och nattkräm anpassat till hudtypen. Används efter hudens tolerans, upp till varje kväll.