Cellular Restoration

  • 549 SEK

Verksam nattkräm som vitaliserar cellförnyelsen, beskyddar och ger ökad fasthet.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Verksam nattkräm som vitaliserar cellförnyelsen, beskyddar och ger ökad fasthet.

Skin Active Cellular Restoration intensifierar hudens naturliga reparationscykel om natten. Krämen har tagits fram för att vitalisera cellfunktionen och stärka hudens underliggande struktur. 

Sammansättningen innehåller stamceller från äppleextrakt som skyddar hudens egna celler och gör att de får längre livslängd, vilket hjälper till att skjuta upp synliga ålderstecken. Peptider och AHA, i form av glykolsyra, stärker hudens matrix och ger en ökad fyllighet och fasthet. PHA i form av maltobionisk syra och glukonolakton hjälper till att återfukta och stimulera cellproduktionen. Druvkärneextrakt verkar tillsammans med antioxiderande extrakt av s.k. superfrukter som granatäpple, blåbär och acai för att skydda cellerna mot daglig påverkan från skadliga miljöfaktorer som påskyndar åldrandet.


Aktiva ingredienser

Glykolsyra (AHA), Glukonolakton (PHA), Maltobionisk syra (Bionic PHA), Vitamin E, Bärextrakt, Druvkärnextrakt, Peptider, Stamceller från äpple
Egenskaper
  • Mångsidig sammansättning med flera ingredienser som effektivt motverkar ålderstecken.
  • AHA och PHA verkar milt exfolierande och fuktbindande och gör huden jämnare, slätare och motståndskraftig.
  • Druvkärnextrakt, bärextrakt, peptider, stamceller från äppleextrakt och E-vitamin stärker huden ytterligare.
Hudtyp
Mogen
Hudproblem
Linjer & rynkor, Ojämn hudton
Beredningsform
Kräm


Användning: Applicera produkten på ansikte och hals varje kväll efter rengöring och toner. Det kan uppstå en lätt fjällande eller stickande känsla vid användning av avancerad hudvård med AHA. Om det känns obehagligt minskas användningen till varannan dag tills huden har vant sig. Känslig hud: Använd varannan dag i två veckor, därefter en gång om dagen. Komplettera gärna med NEOSTRATA Tri-Therapy Lifting Serum under för maximal effekt.