Dermal Replenishment

  • 649 SEK

Intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken.


Skin Active Dermal Replenishment är en intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken och gör huden mer fast och fyllig. Idealisk för känslig hud. Patenterat NeoGlukosamin bygger upp hudens underliggande stödstruktur, vilket resulterar i en fastare och fylligare hud. NeoGlukosamin har även en milt exfolierande effekt, som hjälper till att minimera pigmentfläckar. Patenterat Aminofil bygger tillsammans med Peptider upp hudens naturliga volym, och minimerar synbarheten av linjer och rynkor. Aminosyror stärker hudens fuktnivå och PHA i form av Maltobionisk syra återfuktar huden, bygger upp hudens skyddsbarriär och verkar som en antioxidant. Druvkärneextrakt skyddar mot skadlig oxidering och nedbrytning.

Aktiva ingredienser
Maltobionisk syra (Bionic PHA), NeoGlukosamin, Aminofil, Aminosyror, Peptider
Egenskaper
  • Ökar fukten i huden samt minimerar ålderstecken.
  • Stärker och skyddar huden med hjälp av hyaluronsyra, PHA-syror och peptider.
  • Passar alla hudtyper, idealisk även för sensitiv hud.
Innehåll
  • Patenterat NeoGlukosamin som förekommer naturligt i huden, har kliniskt bevisats kunna återuppbygga och stärka hudens underliggande stödstruktur, vilket resulterar i en fastare och fylligare hud. NeoGlukosamin har även en milt exfolierande effekt, som hjälper till att minimera ojämn pigmentering och fläckar orsakade av solen.
  • Patenterat Aminofil - bygger tillsammans med Peptider upp hudens naturliga volym, och minimerar synbarheten av linjer och rynkor.
  • Prodew® - aminosyror som är naturligt förekommande i huden stärker hudens fuktnivå, Natural Moisturizing Factor. Patenterad Maltobionisk syra - en PHA som återfuktar huden och verkar som en antioxidant.
  • Chardonnay druvkärneextrakt - Antioxidant som skyddar mot skadlig oxidering.
Hudtyp
Sensitiv, Mogen
Hudproblem
Linjer & rynkor, Ojämn hudton, Torrhet, Atopiskt eksem, Rosacea, Yttorr, Rodnad
Beredningsform
Kräm


Användning: Appliceras på rengjort ansikte varje kväll, efter ett till hudtypen anpassat serum.