AQUA GOLD ESTETISKA BEHANDLINGAR

INFORMATION

En behandling som skonsamt reducerar porer, fina linjer och förbättrar hudens struktur.Fantastiskt BOOST för din hud, som ger både glow och uppstramning. 


THE GOLDEN COCTAIL

Aqua Gold är en blandad cocktail som levererar hyaluronsyra, Botulinumtoxin/Botox och vitaminkomplex. Blandningen anpassas utefter hudtyp och individuell önskan.  


HUR GÅR DET TILL?

De 24 karats guldbelagda mikronålarna som sitter fast på ampullen tillför aktiva ämnen till huden. Detta pressas och fördelas jämt in i hela hudområdet, det slussas in i hudens översta lager. Direkt efter behandling kan rodnad uppkomma- beroende på hur din hud reagerar. Du bör undvika makeup och träning första dygnet. Behandlingen tar cirka 45 minuter. 

READY.SET.GLOW

Full effekt av behandling kommer successivt. Du kan direkt efter behandling förvänta dig ett fantastiskt glow, jämnare och slätare hud.  VI ÄR CERTIFIERADE.

Certifierade för estetiska injektionsrådet.

Estetiska injektionsrådet är en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. 

Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten som genomgår estetisk injicering. 

                             Läs merVARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Hos oss är du alltid i trygga händer!

Boka din kostnadsfria konsultation hos legitimerad sjuksköterska Karianne.

Vi sätter alltid dig i fokus och lyssnar till din specifika önskan. Konsultation är ett möte där vi tillsammans planerar vad som är bäst för dig och din hud. Vi diskuterar både förväntningar och möjliga resultat.

Karianne Bråthen

Leg. sjuksköterska