BEAUTYSMILE ESTETISKA BEHANDLINGAR


INFORMATION

Beautysmile är en kosmetisk tandblekning med revolutionerande tandblekningsteknologi. Ett koncept utvecklad i Norge. Vital Esthétique har agentur för Beautysmile i hela Sverige.

BEHANDLINGEN

Behandlingen med Beauty Smile är helt utan biverkningar, och produkterna vi använder är godkända i Sverige och EU (EU Directive 2011/84/EU).  Vårt laboratorium och vår utrustning är i enlighet med den europeiska standarden CE.

Vi har den senaste utrustningen och utför tandblekningsprocesser med krav på kvalitet och effektivitet som gör att vi rankas bland de bästa på marknaden.

Beautysmiles tandblekningsgele innehåller endast 0,1% peroxid, till skillnad från konkurrenter som har upp till 6% peroxid i sina produkter. Detta innebär att du med våra produkter inte riskerar att irritera tandköttet ge förändringar i emaljen eller överkänslighet i tänderna. Behandlingen kan utföras så ofta som kunden önskar men blekningen håller i minst tre månader men ofta så länge som 6 månader.


FÖRDELAR MED BEAUTYSMILE

  • Inga ilningar
  • Oskadligt för emaljen
  • Helt smärtfri behandlingVI ÄR CERTIFIERADE.

Certifierade för estetiska injektionsrådet.

Estetiska injektionsrådet är en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. 

Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten som genomgår estetisk injicering. 

                             Läs merVARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Hos oss är du alltid i trygga händer!

Boka din kostnadsfria konsultation hos legitimerad sjuksköterska Karianne.

Vi sätter alltid dig i fokus och lyssnar till din specifika önskan. Konsultation är ett möte där vi tillsammans planerar vad som är bäst för dig och din hud. Vi diskuterar både förväntningar och möjliga resultat.

Karianne Bråthen

Leg. sjuksköterska