FILLERS.

Fillers är en behandling som ger hudförynging med volym och fukt till huden. Används bland annat för ansiktskonturering, för att lyfta och forma ansiktet. 

Läs merPROFHILO.

Profhilo är en stabiliserande, injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Läs merANTIRYNKBEHANDLING.

En säker injektionsbehandling med botulinomtoxin (botox). Ger ett naturligt piggare, fräschare och hudföryngrande resultat. 

Läs mer 


TRÅDLYFT.

Ett ansiktslyft som ger ett föryngrat och piggare utseende utan kirurgi! Vi arbetar med ett stort antal trådar med olika längder, egenskaper och ojämnheter anpassade för dig.

DERMAPEN.

En avancerad mikronålsbehandling som ökar produktion av kollagen och stimulerar tillväxtfaktorer i huden. Ger hudförynging och ökad fasthet i huden. Behandlar även lindande hudproblem. 

PEELING.

Avancerade högeffektiva peeling-behandlingar. Exfolierar, förbättrar hudens struktur, och främjar lyster i huden. 

Läs mer


AQUA GOLD.

En behandling som skonsamt reducerar porer, fina linjer och förbättrar hudens struktur. Fantastiskt BOOST för din hud, som ger både glow och uppstramning. 

Läs mer


INFUZION.

En nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i huden.  Behandlingen ger huden lyster, jämnare yta och föryngring. 

GLOW TREATMENT.

Exfolierande C-vitamin mask i kombination med infuzion superboost. En lyxig ansiktsbehandling som ger din hud både glow och fukt. 

GLOW EXPRESS.

Exfollierande C-vitamin Mask i kombination med HYDRODROPS, EN härlig ansiktsbehandling som jobbar med hudens struktur och yta, minskar porer och orenheter och ger fukt, spenst och minskar linjer

BEAUTYSMILE

Snabb, effektiv och säker behandling. Beautysmile är en kosmetisk tandblekning. som ger fantastiskt resultat.

Läs mer


PLASMAPEN.

Ultra V Plasma, säker, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att behandla framförallt överflödig hud. 

Läs mer


LIGHT EYES.

Light eyes behandlingen reducerar  mörka ringar samt ihåligheter under ögonen. Det är en innovativ cocktail som innehåller hyaluronsyra, vitamin c och extrakter rika på antioxidanter.

Läs mer


SUNEKOS 200.

Sunekos 200 tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Behandlar mörka ringar och påsar under ögonen. 

Läs mer