Betala med faktura/ Snabb leverans/ Fri frakt över 999:-Fillers.

Fillers är en behandling som ger hudförynging med volym och fukt till huden. Används bland annat för ansiktskonturering, för att lyfta och forma ansiktet. Vi använder Teosyal,  Juvederm & Restylane som består av hyaluronsyra.

Profhilo.

Profhilo är en stabiliserande, injicerbar hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet.

 Läs mer 


Antirynkbehandling.

En säker injektionsbehandling med botulinomtoxin (botox). Ger ett naturligt piggare, fräschare och hudföryngrande resultat. Vanliga behandlingsområden är argrynkan och kråksparkar i ansiktet. 

Dermapen. 

En avancerad mikronålsbehandling som ökar produktion av kollagen och stimulerar tillväxtfaktorer i huden. Ger hudförynging och ökad fasthet i huden. Behandlar även lindande hudproblem. Behandlingen inkluderar peeling och face-mask.  


Peeling.

Avancerade högeffektiva peeling-behandlingar. Exfolierar, förbättrar hudens struktur, och främjar lyster i huden. 


Aqua Gold.

En behandling som skonsamt reducerar porer, fina linjer och förbättrar hudens struktur. Fantastiskt BOOST för din hud, som ger både glow och uppstramning. 

Infuzion. 

En nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i huden.  Behandlingen ger huden lyster, jämnare yta och föryngring. 

Glow treatment. 

Exfolierande C-vitamin mask i kombination med infuzion superboost. En lyxig ansiktsbehandling som ger din hud både glow och fukt. 

Kosmetisk tandblekning.  

Snabb, effektiv och säker behandling. Beautysmile är en kosmetisk tandblekning. som ger fantastiskt resultat på bara 30 minuter. Oskadligt för emaljen och heller inga ilningar. 


Ultra V Plasmapen. 

Ultra V Plasma, säker, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att behandla framförallt överflödig hud. Syftet är att återskapa en vaknare blick utan kirurgi, intensiv smärta eller lång återhämtningstid.

Läs mer


Sunekos 200

Sunekos 200 tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. Behandlar mörka ringar och påsar under ögonen. Passar kvinnor och män i alla åldrar.

Läs mer


Kontakta oss

Adress

Glimmervägen 10
45772 Grebbestad

 Telefon

(+47) 413 20 656

Email

vitalesthetique@outlook.com