Betala med faktura/ Snabb leverans/ Fri frakt över 999:-

Fillers.

Fillers är en behandling som ger hudförynging med volym och fukt till huden. Används bland annat för ansiktskonturering, för att lyfta och forma ansiktet. Vi använder Teosyal,  Juvederm & Restylane som består av hyaluronsyra.

Antirynkbehandling.

En säker injektionsbehandling med botulinomtoxin (botox). Ger ett naturligt piggare, fräschare och hudföryngrande resultat. Vanliga behandlingsområden är argrynkan och kråksparkar i ansiktet. 

Dermapen. 

En avancerad mikronålsbehandling som ökar produktion av kollagen och stimulerar tillväxtfaktorer i huden. Ger hudförynging och ökad fasthet i huden. Behandlar även lindande hudproblem. Behandlingen inkluderar peeling och face-mask.  


Ansiktspeeling.

Avancerad högeffektiv peeling-behandling. Exfolierar, förbättrar hudens struktur, och främjar lyster i huden. Neostratas peeling är en unik kombination som tillsammans ger ett synligt resultat av en fräsch och spänstig hud.  


Ultra V trådlyft.

Den nya generationens trådlyft. Ansiktslyft med trådar.  En icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring. Aqua Gold.

En behandling som skonsamt reducerar porer, fina linjer och förbättrar hudens struktur. Fantastiskt BOOST för din hud, som ger både glow och uppstramning. 

Infuzion. 

En nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i huden.  Behandlingen ger huden lyster, jämnare yta och föryngring. 

Kosmetisk tandblekning.  

Snabb, effektiv och säker behandling. Beautysmile är en kosmetisk tandblekning. som ger fantastiskt resultat på bara 30 minuter. Oskadligt för emaljen och heller inga ilningar. 


Ultra V Plasmapen. 

Ultra V Plasma, säker, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att behandla framförallt överflödig hud. Syftet är att återskapa en vaknare blick utan kirurgi, intensiv smärta eller lång återhämtningstid.

Läs mer


För mig är det viktigt att ha patienten i fokus, lyssna till dina önskemål och aldrig överbehandla, men varsamt föryngra och ta fram the beauty in you.

           Legitimerad sjuksköterska Karianne Bråthen