DERMAPEN ESTETISKA BEHANDLINGAR


INFORMATION

En avancerad mikronålsbehandling som ökar produktion av kollagen och stimulerar tillväxtfaktorer i huden. Ger hudförynging och ökad fasthet i huden. Behandlar även lindande hudproblem. Behandlingen inkluderar peeling och ansiktsmask. 

BEHANDLINGEN

Sterila mikronålar penetrerar huden och skapar tusentals mikrokanaler. Denna kontrollerade skada på huden leder till en naturlig reaktion i reparation och nybildning. 

Några dagar efter behandlingen kan man uppleva känslig hud. Huden kan flagna och få lite rodnad. Viktigt att inte vistas i sol på minst 24 timmar. Resultat syns redan efter några dagar.VAD KAN MAN BEHANDLA?

Med Dermapen kan man framförallt behandla:
  • Rynkor och fina linjer 
  • Slapp och åldrad hud
  • Acneärr
  • Förstorade porer
  • Upphöjda ärr

VI ARBETAR MED DERMAPEN 4

Nu kan de fantastiska resultaten man fick av Dermapen 3 bli ännu bättre! Vi har den senaste Dermapen 4 på vår klinik. Med unika uppgraderade funktioner och mer effektivitet. Dermapen 4 innebär ökad hastighet, styrka, precision och säkerhet. 

VI ÄR CERTIFIERADE.

Certifierade för estetiska injektionsrådet.

Estetiska injektionsrådet är en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. 

Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten som genomgår estetisk injicering. 

                             Läs merVARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Hos oss är du alltid i trygga händer!

Boka din kostnadsfria konsultation hos legitimerad sjuksköterska Karianne.

Vi sätter alltid dig i fokus och lyssnar till din specifika önskan. Konsultation är ett möte där vi tillsammans planerar vad som är bäst för dig och din hud. Vi diskuterar både förväntningar och möjliga resultat.

Karianne Bråthen

Leg. sjuksköterska