✓ Betala med faktura ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 999:-
FETTREDUKTION

CELLUFORM och CELLUFORM PLUS+ är en icke kirurgisk fettreduktion.  Aktiva ingredienser är Deoxykolsyra (sekundär gallsyra), Fosfatidylkolin (bryter ned fett) Niacinamid (Vitamin B3), carnitin (ökar fettförbränningen), Arnica för att motverka inflammation i vävnaden samt fler aminosyror. Serumet injiceras i fettvävnaden under huden och tömmer fettcellerna. Celluform innehåller en molekyl som löser upp fettcellerna permanent, tunnar ut fettet så kroppen kan bryta ned det. Inga andra celler än fettceller påverkas av behandlingen.
 

Eftersom alla är olika kan antal behandlingar variera från person till person. Vanligast är 1-2 behandlingar för hakan med 6 veckors mellanrum, 2-4 ggr för kropp med 3-4 veckors mellanrum. Det som är helt avgörande för hur många behandlingar du behöver är mängden och fördelningen av fett samt dina estetiska önskemål. En liten grupp får ingen effekt alls och då bör man avbryta redan efter första behandlingen. 


Riskerna med injektionsbehandling är oerhört små, eftersom det aktiva ämnet finns naturligt i kroppen. Allergiska reaktioner är sällsynta. Vanliga biverkningar är lokal svullnad, blåmärken, yrsel och tillfällig domnad i området. Samtliga biverkningar är endast tillfälliga och försvinner inom några dagar upp till två veckor. Det är normalt att vävnaden känns lös och slapp i 2-4 veckor.


Konsultation är inlagt i behandlingstiden. Vi kan inte behandla områden under 1-1.5cm fett (när du nyper området med fettansamlingen skall det vara mindre än 1-1.5cm tjockt). 


Kontraindikationer är bl.a hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, muskelsjukdomar, problem med lymfdränage etc. 


EFTER BEHANDLINGEN

Huden kan bli svullen, öm och röd efter behandlingen. Slutresultatet ser man efter cirka två månader. Sund kost och förbränning förbättrar resultatet och det är viktigt att komma ihåg att fett borttagning inte är en bantningsmetod utan en behandling för punktfetma. Drick mer vatten och ät antioxidant rik mat första veckan. Då hjälper du kroppen att göra sig av med det oönskade fettet snabbare.