✓ Betala med faktura ✓ Snabb leverans ✓ Fri frakt över 999:-Fillers.

Fillers är en behandling som ger hudförynging med volym och fukt till huden. Används bland annat för ansiktskonturering, för att lyfta och forma ansiktet. Vi använder Teosyal,  Juvederm & Restylane som består av hyaluronsyra.


HUR GÅR DET TILL?

Fillern injiceras via en tunn nål in till det aktuella området. Behandlingen är effektiv och ger omedelbart resultat. Det finns möjlighet till lokalbedövning om du önskar det. Behandlingens tid är cirka 15-30 minuter.EFFEKT OCH VARAKTIGHET

Effekten sitter i upp till ett år, men det finns en individuell variation. Eftersom fillers är en kroppsidentisk substans bryts den ned så småningom och för att upprätthålla effekten krävs regelbunden påfyllnad. Rodnad och svullnad är vanligt i några dagar efter behandling, även små stickblåmärken. 

Behandlingsområden

Med fillers kan man behandla flera områden i ansiktet: Mörka ringar under ögonen (teartrough), läppar, kindben,näskorrigering, rynkor från näsvingar ned mot mungiporna/nasiobiala vecken/ samt veck vid mungipor (marionette lines) och haka. Fillers kan även användas vid små ärr.