Dermatologisk utvecklad hudvård som rekommenderas och hyllas av experter världen över! Vetenskapligt avancerad, klinisk beprövad hudvård. Effektiv vid olika hudtyper och hudproblem.

Ett ledande professionellt hudvårdsmärke. Högteknologisk hudvård med produkter som är klinisk testade med syfte att bevara och upprätta en sund hud.Anti-aging hudvårdslinje inspirerad av estetisk vetenskap. En viktig aktör inom estetisk medicin.Professionell hudvård utvecklad av de två forskare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer.  Passar alla hudtyper och är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud. Leg. sjuksköterska Karianne 

Auktoriserad sjuksköterska Karianne har mer än 25 års erfarenhet som sjuksköterska i Norge och Sverige inom akut medicin, kirurgi och onkologi. Utbildad som kosmetisk sjuksköterska i England 2015.

Certifierad för estetisk injicering

Leg. sjuksköterska Karianne är utbildad i inejktionsbehandling och certifierad för estetisk injicering. En kvalitetsstämpel för dig som patient. Hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker.