Betala med faktura/ Snabb leverans/ Fri frakt över 999:-

Vital Esthétique Norway/Sweden

Vi är en klinik etablerad i både Sverige och Norge. Vi erbjuder medicinska hudförbättrande produkter och estetiska behandlingar. Vårt stora fokus är att erbjuda behandlingar av högsta kvalitet i en säker, bekväm och professionell miljö. Vårt mål är att skräddarsy kundens behandlingar utefter individuella behov, önskemål och förutsättningar. Vi vill hjälpa er att uppnå fantastiska resultat. 


Vi är cerfierade.

Leg. sjuksköterska Karianne är utbildad i inejktionsbehandling och certifierad för estetisk injicering. En kvalitetsstämpel för dig som patient. Hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker.

Läs merLeg. sjuksköterska Karianne

Auktoriserad sjuksköterska Karianne har mer än 25 års erfarenhet som sjuksköterska i Norge och Sverige inom akut medicin, kirurgi och onkologi. Karianne kommer från Sarpsborg, men har bott i Grebbestad i många år.

 Utbildad som kosmetisk sjuksköterska i England 2015, olika avancerade kurser och certifieringar med Filler, antirynkbehandlingar med Botox, Dermapen, Plasmapen, Wire Lifting, fettreducerande injektioner, infusion och kosmetisk tandblekning med Beautysmile.

Mer om Karianne

Vill beskriva mig själv som trevlig, varm och omtänksam med öga för estetik och naturlig inre och yttre skönhet i balans. För mig är det viktigt att ha patienten i fokus, lyssna till just dina önskemål. Aldrig överbehandla, men varsamt föryngra och ta fram ''the beauty in you''. Ser fram emot att behandla dig, hos mig är du i trygga händer!
Vart vi finns

Vi finns på flera platser i både Sverige och Norge. 

Fem små stuer

Fem små Stuer har sina ljusa lokaler i centrum av Sarpsborg, Norge. Här finns ett brett utbud av behandlingar, från kropps-, hud- och fotvård till manikyr och hårbehandlingar.


Beauty Clinic 

Beauty Clinic är belägen i Moss, Norge. En klinik inom professionell hudvård och medicinska skönhetsbehandlingar. 


Hälsocentrum

Hälsocentrumet finns i centrala Strömstad, Sverige. Här finner du bland annat: Massage, Hudvård, Fotvård, Osteopat, Kiropraktor, Akupunktur, Fransstylist, Spraytan, sockervaxning, Estetiska behandlingar, gruppträning och personlig träning.

Kliniken Grebbestad

Vital Estetique Norway/Sweden har sitt säte i fina Grebbestad, Sverige. En hemtrevlig, charmig miljö som ger stort utrymme för dig som kund. 
Vad kunder säger om oss

Väldigt nöjd med min behandling hos Karianne. Både trevlig och proffesionell, kände mig väldigt trygg. Rekommenderar starkt!


Karianne er dyktig og svært faglig sterk i det hun gjør. Hennes varme vesen gjør at du føler deg godt ivaretatt og er i trygge hender.  Anbefales!

  

Bästa Karianne! Proffsig, lugn och lyssnar på önskemål för att få bästa resultat. Hon har ett öga för estetik och vet vad som passar. Hos henne är man trygg. Rekommenderas starkt!Kontakta oss

Adress

Glimmervägen 10

45772, Grebbestad

 Telefon

(+47) 413  20 656

Email

vitalesthetique@outlook.com