Betala med faktura/ Snabb leverans/ Fri frakt över 999:-

Vår klinik

Vital Esthétique är en väletablerad estetisk klinik i både Sverige och Norge.  Vi erbjuder medicinska hudförbättrande produkter och estetiska behandlingar.

Leg. sjuksköterska Karianne har mer än 25 års erfarenhet som sjuksköterska i både  Norge och Sverige inom akut  medicin, kirurgi och onkologi. Utbildad kosmetisk sjuksköterska i England år 2015. Vidareutbilding i form av kurser och certifieringar med Fillers, rynkreducerande behandlingar med botox, Dermapen, Plasmapen, trådlyft, fettreducerande injektion er, Infuzion och tandblekning med Beauty Smile.   

Vår klinik är cerifierad.

För en tryggare skönhetsbransch

                                 


Vill beskriva mig själv som trevlig, varm och omtänksam med öga for estetik och naturlig inre och yttre skönhet i balans. För mig är det viktigt att ha patienten i fokus, lyssna till dina önskemål och aldrig överbehandla, men varsamt föryngra och ta fram ”the beauty in you”. Ser fram emot att behandla dig, hos mig är du i trygga händer! 

      

 

Jag älskar djupa, varma och ärliga möten med människor! Hos mig blir du gott omhändertagen och inte behandlad på  ett “löpande band”.

Leg. sjuksköterska Karianne Bråthen