PEELING ESTETISKA BEHANDLINGAR


INFORMATION

Vi erbjuder avancerade högeffektiva peeling-behandlingar. Exfolierar, förbättrar hudens struktur, och främjar lyster i huden. Betydligt effektivare än de som säljs i vanlig butik. Vi har alltifrån milda peeling till mer djupgående peeling. Tillsammans skräddarsyr vi din behandling utefter dina önskemål och förutsättningar. 

HUR GÅR DET TILL?
En peeling bidrar till att avlägsna gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter som sitter på hudytan och ned i porerna. 
Behandlingen snabbar på cellförnyelsen i huden vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. Det förbättrar dessutom hudens förmåga att behålla fukt vilket bidrar till att dämpa linjer och fina rynkor.

KEMISK PEEL

Kemisk peel är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för att uppnå föryngring och förbättring.

AHA-peeling är en av de vanligaste typerna av kemisk peel. AHA står för Alpha Hydroxy Acid och är ett samlingsnamn för olika slags syror där några av de effektivaste är glykolsyra och mjölksyra. Dessa syror förekommer naturligt och utvinns ur växter och brukar därför ibland också kallas för fruktsyror.  AHA löser upp döda hudceller och låter nya, friska celler få växa fram.

Starkare kemiska peelingar kan till exempel innehålla TCA,  Trichloroacetic Acid. Denna syra verkar effektivt genom att penetrera huden, rengöra huden och stimulera kollagentillväxten. Detta leder till att huden flagnar, nya hudceller bildas och resultatet blir ett friskare, yngre utseende. 


PROSYSTEM RETINOL PEEL
ProSystem Retinol Peel är en högeffektiv retinol peeling avsedd för professionell användning i klinik. Den avancerade sammansättningen innehåller 3% retinol samt Aminofil® och NeoCitriate® (NeoStrata Retinol Boosting ComplexTM) som tillsammans exfolierar, förbättrar hudens struktur, klarhet, spänst och hudton.

PRXT-33

PRXT-33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet. 

Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. 

VI ÄR CERTIFIERADE.

Certifierade för estetiska injektionsrådet.

Estetiska injektionsrådet är en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. 

Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten som genomgår estetisk injicering. 

                             Läs merVARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Hos oss är du alltid i trygga händer!

Boka din kostnadsfria konsultation hos legitimerad sjuksköterska Karianne.

Vi sätter alltid dig i fokus och lyssnar till din specifika önskan. Konsultation är ett möte där vi tillsammans planerar vad som är bäst för dig och din hud. Vi diskuterar både förväntningar och möjliga resultat.

Karianne Bråthen

Leg. sjuksköterska