TRÅDLYFT ESTETISKA BEHANDLINGAR


INFORMATION

Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar som ger omedelbara och långsinta resultat. Den nya generationens trådlyft ger effektiva och utmärkta estetiska resultat och metoden är framförallt säker. Studier visar en ökad aktivitet av kollagen, elastin och ökad blodtillförsel. Därmed får patienten ett lyft och en uppstramande effekt av huden samt återfår även en ökad elasticitet och stuns.

BEHANDLINGEN SKRÄDDARSYS

Trådlyftets framgång beror inte enbart på den vetenskapligt dokumentation som ligger till grund för tekniken. Vi arbetar med ett stort antal trådar med olika längder, egenskaper och ojämnheter anpassade för ansikte. Behandlingen skräddarsys efter individens utgångsläge, förväntningar och förutsättningar.


RAINBOW THREADS

Nu kan vi äntligen erbjuda Rainbow Threads. En estetisk behandling som är icke-kirurgisk och ger en anti-aning effekt för att lyfta och forma din hud. Rainbow threads hjälper till att lyfta och strama upp huden. 

Dessutom stimulerar nedbrytningen av Rainbow Threads bildandet av kollagen, återställer hudcellerna och förbättrar blodcirkulationen, vilket hjälper till att reparera huden, öka hudens elasticitet och samtidigt förbättra hudens struktur. 

Rainbow Threads har PDO-trådar utvecklade från avancerade innovativa teknologier. PDO (Polydioxanone) är biologiskt nedbrytbara och absorberbara trådar.VI ÄR CERTIFIERADE.

Certifierade för estetiska injektionsrådet.

Estetiska injektionsrådet är en sammanslutning av fristående specialister som representerar olika branschorganisationer inom plastikkirurgi och estetisk injicering. 

Estetiska injektionsrådets målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten som genomgår estetisk injicering. 

                             Läs merVARMT VÄLKOMMEN TILL OSS!

Hos oss är du alltid i trygga händer!

Boka din kostnadsfria konsultation hos legitimerad sjuksköterska Karianne.

Vi sätter alltid dig i fokus och lyssnar till din specifika önskan. Konsultation är ett möte där vi tillsammans planerar vad som är bäst för dig och din hud. Vi diskuterar både förväntningar och möjliga resultat.

Karianne Bråthen

Leg. sjuksköterska